πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Gadjo Dilo: Ελληνική gypsy jazz στο Χαλάνδρι !!

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 22:00, οι «μάστορες» της gypsy jazz Gadjo Dilo, θα παρουσιάσουν τη πρώτη δισκογραφική τους δουλειάς Manouche De Grec , που περιλαμβάνει 12 διασκευές από παλιά ελληνικά τραγούδια (ρεμπέτικα-ελαφρολαικά). Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία στα Βαλκάνια, στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε δύο (2) από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Τζαζ (Bansko International Jazz Festival 2013 - εμφανίστηκαν ως headliners- και Nisville International Jazz Festival 2013 , στο δεύτερο εκ των οποίων εμφανίστηκε για 1η φορά Ελληνικό συγκρότημα), συνεχίζουν τις χειμερινές τους εμφανίσεις. Αθήνα // Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 Gadjo Dilo @ Respect Step By Step (Σωκράτους 4, Χαλάνδρι, 213 0276376) DJ Set από Richard Horn Πόρτες: 22.00 Είσοδος: Δωρεάν Το album Manouche De Grec, που περιλαμβάνει 12 διασκευές από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών όπως: «Πέφτεις σε Λάθη» του Β. Τσιτσάνη, «Άλλα μου λεν τα μάτια σου» των Θ. Δερβενιώτη/ Κ. Μάνεση και το «Ήρθα και απόψε στα σκαλοπάτια σου» των Γ. Ζαμπέτα/ Χ.Βασιλειάδη κ.α. κυκλοφορεί από την InART.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/culture/music/article/302006/gadjo-dilo-gypsy-jazz-sto-halandri.html
Πηγή: www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου