πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Ανοιχτό κάλεσμα διεπιστημονικότητας και εφαρμοσμένων τεχνών / design / 09.01 - 02.02.2014!!


Το metamatic:taf με χαρά ανακοινώνει την ετήσια ανοιχτή πρόσκληση διεπιστημονικότητας και εφαρμοσμένων τεχνών που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με φετινό αντικείμενο το σχεδιασμό (design) και ειδικότερα τη γραφιστική (graphic design), τον βιομηχανικό σχεδιασμό (industrial design) και το σχέδιο μόδας (fashion design). Αντιλαμβανόμενοι τον πολιτισμό ως καθημερινή δραστηριότητα, επιχειρούμε να αναδείξουμε τον ρόλο του σχεδιασμού στην κοινωνία μας. Τους τρόπους με τους οποίους η χρήση του μας βοηθά να εντοπίζουμε, αναλύουμε και επιλύουμε καθημερινά μας προβλήματα, αλλά και το έμμεσο ή και άμεσο σχόλιο στα κοινωνικά φαινόμενα και διλήμματα της εποχής.
Το ανοιχτό κάλεσμα αφορά σε δημιουργικούς επαγγελματίες, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκούς κτλ. έως 35 ετών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να 
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/BLOG_/anakoinoseis/1574/anoixto_kalesma_diepisthmonikothtas_kai_efarmosmenon_texnon___design___09_01_-_02_02_2014/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου