πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!
«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Μια ξεχωριστή συναυλία αφύπνισης
Polis Art Café
19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 18:30  μ.μ.Οι Εκδόσεις Cambia παρουσιάζουν στο Polis Art Café τους Έλληνες συνθέτες του μέλλοντος! Οκτώ ταλαντούχα παιδιά  που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό σύνθεσης με τίτλο «Τα παιδιά του Κόσμου», που προκηρύχθηκε από τις Εκδόσεις Cambia, ένα διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης  για παιδιά ηλικίας έως 18 ετών. Μέσα από τις συνθέσεις τους, τα παιδιά που έλαβαν μέρος, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν μουσικά τα συναισθήματά τους για όσα συμβαίνουν στον κόσμο και πως επηρεάζουν τα γεγονότα τις ζωές των παιδιών σε παγκόσμια κλίμακα.
Τα έργα τους ηχογραφήθηκαν από επαγγελματίες μουσικούς σε στούντιο αφού έγινε η μεταγραφή τους για πιάνο, φλάουτο, τσέλο και τραγούδι. Από την ημέρα της παρουσίασης και μετά, θα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Cambia e-book με τα έργα των παιδιών σε παρτιτούρες μουσικής δωματίου και mp3 με στουντιακή ηχογράφηση των έργων.
Με  κοινή απόφαση των παιδιών το 20% των πωλήσεων του e-book που εκδίδεται  με τα έργα τους από τις Εκδόσεις Cambia θα δίδεται στα Παιδικά Χωριά SOS για να ενισχυθεί η προσπάθειά τους στέγασης και διατροφής παιδιών σε ανάγκη..
Ελάτε να περάσετε μαζί μας ένα ευχάριστο, συγκινητικό απόγευμα στις 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Polis Art Café και να χειροκροτήσουμε μαζί τα παιδιά μας σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθειά τους  έκφρασης της εποχής.
Θα προλογήσουν:
Αναστάσιος Κλήνης – Εκδότης
Χρυσάνθη Οικονομάκη – Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Ομιλητές:
Εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Παιδικά Χωριά SOS» θα μας πει δυο λόγια για την προσπάθεια που κάνουν και για τις σημερινές ανάγκες των ιδρυμάτων προστασίας παιδιών.

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος οι μουσικοί: Χρυσάνθη Οικονομάκη (πιάνο/τραγούδι), Μυρτώ Χρυσανθοπούλου (φλάουτο), Ουρανία Καραντούνη (τσέλο) Στελίνα Πέλση και Μαρία Αλεβίζου (τραγούδι).
Polis Art Café (Οδός Πεσμαζόγλου 5, αίθριο της Στοάς του Βιβλίου)
Σας περιμένουμε!  
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Χρυσάνθη Οικονομάκη
Τηλέφωνα: 210 8020622 &6985018552
Ε-mail:info@cambiabooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου