πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Προβολές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013....στο exile..!!


 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013: Δεσμοί αίματος 
Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε! Το Exile Room ανοίγει τη νέα σεζόν προβολών με το μεγαλόκαρδο “Blood Brother”, το μοναδικό ντοκιμαντέρ της χρονιάς που απαιτεί ένα ολόκληρο πακέτο χαρτομάντιλα χωρίς να προκαλεί τον χαρακτηρισμό “δακρύβρεχτο”. Αντ’ αυτού, όσοι το είδαν το αποκάλεσαν “σπάνιο” (Hollywood Reporter), “απολαυστικό” (Variety), “αξιοπρόσεκτο” (Screen Daily) και “συγκινητικό” (Village Voice). Είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα, αλλά καλύτερα να το διαπιστώσετε μόνοι σας.   
 BLOOD BROTHER 

Πέμπτη 31/10 στις 21:00 @ Exile Room
Σκηνοθέτης: Steve Hoover / Χώρα: ΗΠΑ / Διάρκεια: 92’
Ο νεαρός Rocky Braat ήταν ακόμα ένας Αμερικανός τουρίστας που επισκέφθηκε την Ινδία αναζητώντας εξωτικές συγκινήσεις. Εκεί που περιπλανιόταν άσκοπα από πόλη σε πόλη, ανακάλυψε όμως ένα μικρό χωριό που θα άλλαζε οριστικά τη ζωή του: ένα ορφανοτροφείο για παιδιά με HIV, μια θλιμμένη λιλιπούπολη που τον έκανε να εγκαταλείψει τα πάντα, να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ινδία και να αφοσιωθεί ολόψυχα στη φροντίδα της.
Σοκαρισμένος με την απόφασή του, ο σκηνοθέτης και κολλητός του φίλος, Steve Hoover, τον ακολούθησε για πέντε ολόκληρα χρόνια, καταγράφοντας την απρόσμενη αυτή αλλαγή πορείας. Γόνος μιας αδιάφορης οικογένειας, ο Rocky θα έβρισκε στα ανεπιθύμητα αυτά παιδιά την αγάπη που του έλειπε και που τελικά αποδείχτηκε αρκετά ισχυρή για να καταπολεμήσει τις αναρίθμητες καθημερινές δυσκολίες που θα συναντούσε στο δρόμο του, ανοίγοντας έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο. Αφήστε στην άκρη τον κυνισμό σας και υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες το πιο μ εγαλόκαρδο και αισιόδοξο ντοκιμαντέρ της χρονιάς! Βραβείο κοινού και καλύτερου ντοκιμαντέρ στο φετινό Sundance.
Με Ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε το trailer εδώ
 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Drug Wars 
Ταξιδέψτε μαζί μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (ΗΠΑ και  Μεξικό), αναζητώντας τις αθέατες παρενέργειες της μάστιγας των ναρκωτικών, με δύο ντοκιμαντέρ που κάνουν το “The Wire” και το “Breaking Bad” να μοιάζουν με επίσκεψη στην Disneyland!
 THE HOUSE I LIVE IN 

Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, Μοναστηράκι (έναντι ΜΕΤΡΟ), Τηλ: 210-3223395, Fax: 210-3223396
Επικοινωνία: exile.room@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου