πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΥ!!!


Κάπου εδώ, φίλοι μπλόγγερς, θαρρώ πως φτάνουμε στο τέλος. Το μπλόγκ αυτό κλείνει τον κύκλο του, τα ταξίδια του και την προσφορα του στο κοσμο.


Το ταξίδι στην ιντερνετική διάσταση κράτησε περίπου 30 μήνες. Ξεκίνησε τυχαία, με μόνη την ανάγκη για ανιδιοτελη προσφορα. Ειμαστε τυχεροι που στο ταξίδι αυτό συνομίλησαμε με πληθος κοσμου Το μεγεθος της επισκεψιμοτητας, τα σχόλια και η παρέα μας κράτησαν σε πνευματική εγρήγορση.

Τα πόστ επιλεχθηκαν με πολυ μερακι και διαμορφωσαντην  ιντερνετική περσόνα της ομαδας μας. Θα ήταν αντίθετα σε κάθε μας  προσωπική και φιλοσοφική τοποθέτηση να παρουσαζαμε  (περαν μικρων περιστασιακων εξαιρεσεων) τον εαυτό μας  διαφορετικά.

Σας ευχαριστουμε για την τιμή που μας κανατε να μας εμπιστευθειτε, και προπαντός για τον σεβασμό σας.

Θα συνεχισουμε να σας παρουσιαζουμε περιστασιακά οτι μας εμπνεει υπερμετρα.

Είστε για μας το καλύτερο βαρόμετρο για το τί συμβαίνει γυρω μας.

Σας ευχαριστουμε για την τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου