πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Athens Street Outdoors 2013 - Summer Season!

Ένα DIY party στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης. / Στοά Λέκκα, Κυριακή 9 Ιουνίου

Μουσικές, χορός, φρούτα, barbeque, μπύρες, κοκτέιλς, ταράτσες, στοές, αυλές. Όλα αυτά συνδυάζονται και δημιουργούν το Street Outdoors, ένα DIY party στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης.

To Street Outdoors ήδη διανύει τον δεύτερο χρόνο ζωής του και συνεχίζει δυναμικά αποδεικνύοντας πως η τέχνη του "street partying" μπορεί να κάνει τα μεσημέρια μας διαφορετικά και γεμάτα.

H φιλοσοφία των Street Outdoors parties βασίζεται στο σύνολο της στην ιδέα του “Summer Friends Gathering” ή πιό απλά θέλουμε να κάνουμε parties που θυμίζουν την αυλή ενός φίλου με μουσική, χορό, ποτά, φρουτα και κάποιες φορές barbeque. Όλοι όσοι βρίσκονταν στα δύο προηγούμενα φετινά party, στην Kantina Social και στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου ξέρουν τι να περιμένουν, οι υπόλοιποι θα το ανακαλύψουν την Κυριακή 9 Ιουνίου στην Στοά Λέκκα, στην στοά ανάμεσα στα bar Huge και Omikron.

Στις μουσικές θα είναι οι:
PAN (six D.O.G.S./ Athens)
Mr. ROUSSOS (Revolt/ Heraklion)
TOLIS Q (Quantized Music/ Athens)
JOSE AMBA (Street Outdoors)
KLAAP (Disobey/ Athens)

Κυριακή 9 Ιουνίου, 16:00 - 23:59 (Sharp)
Είσοδος ελεύθερη
Στοά Λέκκα, hUge + Όμικρον bar, Λέκκα 10, Αθήνα, τηλ. 2110145804

http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1710/Athens_Street_Outdoors_2013_-_Summer_Season/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου