πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Athens Gardens Festival / από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο

“Αν η καλλιτεχνική έκφραση εκτιμηθεί ως ενεργειακό δυναμικό που μπορεί να επενδυθεί και να αποδώσει καρπούς, τότε είναι σίγουρο πως η οικονομική κρίση δεν μπορεί να καταβάλει τον δραστήριο καλλιτεχνικό κόσμο.
Το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, που φτιάχτηκε από πολλές ανεξάρτητες ανήσυχες καλλιτεχνικές ομάδες, προσπαθεί εδώ κι ένα χρόνο να συλλέξει, να οργανώσει και να διοχετεύσει αυτήν την ενέργεια σε νέες εναλλακτικές πολιτιστικές δομές, όπως είναι το ετήσιο πρόγραμμα ‘’Κήποι της Αθήνας’’ που κλείνει τον πρώτο του κύκλο με το ‘’Athens Gardens Festival’’.
Ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2012 στον Εθνικό κήπο και μετά από οκτώ (8) δράσεις και σε άλλους κήπους της Αθήνας, επιστρέφουμε με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο ‘’Athens Gardens Festival’’ των ίδιων των καλλιτεχνών, που προσφέρουν απλόχερα την δημιουργική τους έκφραση στην Αθηναϊκή κοινωνία και τους τουρίστες της Αθήνας.
Καμία καλλιτεχνική ομάδα ή καλλιτέχνης δεν πληρώνεται για την συμμετοχή του. Είμαστε όλοι εναλλακτικοί επενδυτές καλλιτεχνικής ενέργειας και χτίζουμε μια νέα πολιτιστική πλατφόρμα που θα μπορεί στο μέλλον να φιλοξενήσει κι άλλους πολλούς νέους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα μπορεί να αποτελέσει τουριστική υπεραξία για την Αθήνα, αλλά κυρίως που από τις 15 Ιουνίου θα δώσει χαρά και έμπνευση στην κοινωνία μας.
Δέκα (10) μουσικά σύνολα, ανάμεσά τους τρεις (3) ορχήστρες και επιπλέον πέντε (5) ομάδες παραστατικών τεχνών θα φωλιάσουν για τρία απογεύματό- βραδα στον υπέροχο και φιλόξενο Εθνικό κήπο.
Το ετήσιο πολιτιστικό πρόγραμμά μας ‘’Κήποι της Αθήνας’’ και το ‘’Athens Gardens festival’’ χρειάζονται την αγάπη των Αθηναίων για να γίνουν σημείο αναφοράς της πολιτιστικής  ταυτότητας της σύγχρονης Αθήνας.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αθηναίων και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές και 

 
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1704/Athens_Gardens_Festival_ston_ethniko_khpo/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου