πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Δομή art festival 2013

O εκπαιδευτικός όμιλος ΔΟΜΗ σας προσκαλεί στην Αίθουσα Τέχνης Στοάς του Βιβλίου στο Αρσάκειο Μέγαρο (Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα) σε ένα μοναδικό τριήμερο νεανικής δημιουργίας. Τελειόφοιτοι σπουδαστές από όλο το φάσμα των τεχνών και των νέων τεχνολογιών (διακόσμηση, computer aided design, γραφιστική, εικονογράφηση, multimedia, 3D animation, φωτογραφία, σκηνοθεσία, μοντάζ, εικονοληψία, ηχοληψία, μουσική τεχνολογία) ξεδιπλώνουν μοναδικά το ταλέντο τους σε ένα εικαστικό ταξίδι με άποψη.

Ένα τριήμερο γεμάτο happenings περιμένει όλες τις νέες και τους νέους της Αθήνας. Μία διοργάνωση που περιλαμβάνει Έκθεση Εφαρμοσμένων & Καλών Τεχνών (ζωγραφική, γραφιστική, εικονογράφηση, διακόσμηση, 3d computer aided design, φωτογραφία), Προβολές Σπουδαστικών Ταινιών, (Μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, 3d animation, Video art, Video clip), Παρουσιάσεις Πτυχιακών Εργασιών (Γραφιστικής, 3d animation, Video art, Video games, Διακόσμησης, Cinema), και στις 14 Ιουνίου μια Καλλιτεχνική Διαδραστική Παρέμβαση στον Χώρο, μια κατασκευή με καρφιά όπου θα συμμετέχουν όλοι, θαμώνες της έκθεσης αλλά και απλοί περαστικοί καρφώνοντας ένα ή περισσότερα καρφιά σε δεδομένο χώρο. Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να αποκαλύψει τμήμα ενός σχεδίου γνωστού αναγεννησιακού πίνακα!

Το κεντρικό θέμα της έκθεσης αλλά και των πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών του τομέα art & design που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του ΔΟΜΗ art FESTIVAL έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορά στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ ART CAFÉ που βρίσκεται στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου επί της οδού Πεσμαζόγλου 5 στο κέντρο της Αθήνας. Οι σπουδαστές από τα Τμήματα Διακόσμησης θα πρέπει να καταθέσουν εργασία για τη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του café – bar και πολυχώρου. Παράλληλα, οι σπουδαστές των Τμημάτων Γραφιστικής θα ασχοληθούν με τη λογοτύπηση και την εταιρική ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλουν και πρόταση επικοινωνιακής προβολής – διαφημιστικής καμπάνιας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μία παράπλευρη δράση του ΔΟΜΗ art Festival αποτελεί και το Texas Summer Festival, στο οποίο το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ είναι χορηγός και θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 20 Ιουλίου στο Bat City Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα.

Το ΔΟΜΗ art FESTIVAL ξεκίνησε πριν από δεκαεπτά χρόνια σαν μία ιδέα του τομέα art & design του Ι.ΙΕΚ Δομή, για να εξελιχθεί σήμερα σε ένα από τα πιο σημαντικά εικαστικά γεγονότα για τους νέους της πόλης.

H είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες για το κοινό στο www.iekdomi.gr

Πληροφορίες:
Μαρία Δικαίου, Διευθύντρια Τομέα art & design ΙΙΕΚ ΔΟΜΗ
Τηλ. 210 38 40 552 email: mdikaiou@iekdomi.edu.gr

ΔΟΜΗ art FESTIVAL
12.13.14 Ιουνίου 2013
Art & Design – Cinema & TV - Sound & Μusic
Αίθουσα Τέχνης Στοά του Βιβλίου Αρσάκειο Μέγαρο
Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα

http://www.zougla.gr/politismos/article/domi-art-festival-2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου