πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

7ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αθήνας!!


Ολες οι προβολές γίνονται με αγγλικούς υπότιτλους. Το εισιτήριο για κάθε προβολή κοστίζει 5 ευρώ.o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Psarokokalo», είναι ένα ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Αθήνα και στοχεύει στην προβολή, ανάπτυξη, έρευνα και πρόοδο της κινηματογραφικής τέχνης και τεχνικής. Το φετινό, 7ο Φεστιβάλ, για πρώτη φορά θα προβάλλει τις διαγωνιζόμενες ταινίες παράλληλα και στις ίδιες ημερομηνίες (3-9/6) στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Συγκεκριμένα το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 και Μ. Αλεξάνδρου, Κεραμεικός) και στις εξής περιοχές: Στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης, στο κινηματογράφο «Φαργκάνη» (Εγνατία & Ιασωνίδου). Στην Ανδρο (κινηματοθέατρο Χώρας). Στη Σέριφο (Πολυχώρος στο Λιβάδι). Στη Σύρο (κινηματογράφος «Παλλάς»). Στη Μυτιλήνη (θερινός κινηματογράφος στο πάρκο της Επάνω Σκάλας).
Το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα περιλαμβάνει προβολές επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο (μυθοπλασίας, κινουμένου σχεδίου, ντοκιμαντέρ και πειραματικές ταινίες). Ολες οι ταινίες διαγωνίζονται για το βραβείο κοινού του Φεστιβάλ. Οι περισσότερες ταινίες έχουν συμμετάσχει και διακριθεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ (Καννών, Βενετίας, Βερολίνου, Σάντανς, Κλερμόντ Φεράντ κ.ά.) και προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μεταξύ των ταινιών του προγράμματος είναι και οι εξής:

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=7461799&publDate=2/6/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου