πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Κομοτηνή: 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας

ο 2ο Φεστιβάλ trelacademy θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 έως 9 Ιουνίου 2013 στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή.. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν : κοινωνικό παζάρι με ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και φάρμακα που θα συγκεντρωθούν για άπορους συμπολίτες και bazaar χειροποίητων κατασκευών και κοσμημάτων .Επίσης τις πρωινές ώρες διασκέδαση με μικρούς φίλους, τα απογεύματα χορούς με τη σχολή χορού Let’s dance και το γυμναστήριο Planet και τα βράδια τα τοπικά συγκροτήματα θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους προτάσεις κάτω από το φως του φεγγαριού.
Πηγή: http://www.ert.gr

http://www.eparousia.gr/2013/06/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE-2%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου