πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Ο κιθαρίστας των Rage, Victor Smolski, έρχεται στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας !!

Γιος του συνθέτη Ντμίτρι Σμόλσκι, ο Victor Smolski άρχισε να σπουδάζει πιάνο και τσέλο σε ηλικία έξι ετών. Στα έντεκά άρχισε κιθάρα και στα δεκατέσσερά του έγινε μέλος του συγκροτήματος Pesniary της Λευκορωσίας, συγκρότημα πολύ δημοφιλές στην τότε Σοβιετική Ένωση, που πούλησε 10 εκατομμύρια άλμπουμ.
Το 1988 ίδρυσε το συγκρότημα 'Inspector' και περιόδευσε σε ολόκληρη τη Γερμανία για πρώτη φορά. Ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις και το 1993 κυκλοφόρησε το CD τους.
Την ίδια χρονιά ο Victor Smolski εγκαταστάθηκε στη Γερμανία και άρχισε να εργάζεται ως studio μουσικός, ενώ ηχογραφεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ.
Το 1995, εντάχθηκε στην progressive metal μπάντα 'Mind Odyssey'. Ακολούθησαν ευρωπαϊκές περιοδείες και δύο πετυχημένα άλμπουμ με τον Smolski να έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια, να παίζει κιθάρα, σιτάρ και ηλεκτρονικά και να έχει επιμεληθεί τις ενορχηστρώσεις με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Λευκορωσίας.
Εδώ ξεκινά και η καριέρα του ως παραγωγού, με εταιρείες όπως η BMG, Gun Records, Drakkar, Ariola κ.ά. Με τον πατέρα του έγραψαν ένα συμφωνικό έργο για ηλεκτρική κιθάρα και ορχήστρα και το παρουσίασαν σε περιοδεία το 1999.
Την ίδια χρονιά γίνεται μέλος του συγκροτήματος Rage και από το 2000 άρχισε να συνθέτει τραγούδια για την μπάντα, με την αρχή να γίνεται για το άλμπουμ τους “Welcome To The Other Side”, από το οποίο πιστώθηκε τη μεγάλη επιτυχία του “Straight to hell”. Ο ίδιος ανέλαβε και την παραγωγή. Στους Rage συνεχίζει μέχρι σήμερα, ενώ από το 2000 άρχισε τη σόλο καριέρα του, με δύο άλμπουμ (2000 & 2004).
 
Από το 2004 ως το 2006, συμμετείχε στο Project του διάσημου κιθαρίστα, Valery Kipelov, ως special guest.
 
Ακολουθούν πολλά άλμπουμ, κυρίως με τους Rage, αλλά και σόλο άλμπουμ και DVDs:
2006 - Rage - 'Speak Of The Dead'
2006 - Victor Smolski - '2 in 1'
2006 - Kipelov - 'Live in Moskau' - DVD
2007 - Rage - 'Full Moon in St. Petersburg' - DVD
2007 - Nuclear Blast Allstars - 'Into The Light'
2007 - Nuclear Blast Sampler - 'Metallic Emotions'
2007 - Golden Core Sampler - 'Melodic Rock'
2008 - Rage - 'Carved In Stone'
2008 - Rage - 'Rage & Lingua Mortis Orchestra - Live at Wacken' - DVD
2008 - Mind Odyssey - 'Best Of'
2008 - Victor Smolski - Young Guitar Magazin - DVD
2009 - Rage - 'Gib Dich Nie Auf' - EP
2009 - Mind Odyssey - 'Time To Change It'
2010 - Rage - 'Strings To A Web'
2012 - Rage - '21'
 
To 2009 εκδόθηκε το πρώτο του εκπαιδευτικό DVD 'School Of Metal', που συμπυκνώνει την ιστορία των μεγάλων κιθαριστών της metal μέχρι το thrash, speed και progressive metal και παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.
O Victor Smolski είναι Yamaha Artist και έχει εκπροσωπήσει την εταιρεία σε πολλά φεστιβάλ και events σε όλο τον κόσμο. Παίζει με κιθάρες ΥΑΜΑΗΑ - Σειρά RGX.
 
Μη χάσετε το Workshop / Live performance του σημαντικού performer της power metal!
 
 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3634000
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ 2013
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου