πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

“Fly me to the Moon”,

"ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ" ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

24 Μαίου 2013 ... 31 Μαίου 2013

 Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών > Σπάτα - Γλυκά Νερά - Παιανία

Διεύθυνση: Αττική οδός, Σπάτα Τηλέφωνο: +30 210 3537227
Το «Μουσικοδρόμιο» επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με μουσικά σχήματα νέων καλλιτεχνών που θα χαρίζουν αναπάντεχες στιγμές μελωδίας και ρυθμού, ανάμεσα στους επιβάτες και τους επισκέπτες!

Το πρώτο σχήμα που «προσγειώνεται» στο αεροδρόμιο, είναι οι Vanila Swing: Για δύο συνεχόμενες Παρασκευές (24 & 31 Μαΐου), η παρέα των ταλαντούχων Ελλήνων καλλιτεχνών υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του swing και του rockabilly, «παντρεύοντας» τις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50 με τη δική τους, σύγχρονη αισθητική! Οι Vanila Swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα και είναι οι:

Λήδα Αγγελάκη (φωνή)
Άλκηστη Λαμπροπούλου (φωνητικά)
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου (κιθάρα)
Γιάννης Αννινός (μπάσο)
Κάρολος Μαυρογένης (πιάνο)
Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα)

Το «Μουσικοδρόμιο» αποτελεί μέρος του προγράμματος “Fly me to the Moon”, μιας συνεργασίας του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, από το Μάιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2014!

 Είσοδος ελεύθερη.

 http://www.artandlife.gr/Athina-moysikodromio_oi_moysikes_paraskeyes_kai_fetos_sto_aerodromio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου