πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Σειρά συναυλιών 'Οι Νέοι για τους Νέους' | Ρεσιτάλ κιθάρας Κωνσταντίνος Παρισιάδης


Συντροφιά με τους κορυφαίους μουσικούς της νέας γενιάς στον 25ο κύκλο της σειράς 'Οι Νέοι για τους Νέους'.
Σήμερα ο Κωνσταντίνος Παρισιάδης ερμηνεύει έργα S. L. Weiss, J. S. Bach, M. de Falla, J. Turina, A. Barrios, αλλά και έργα των σύγχρονων συνθετών Ian Krouse και Matthew Dunne.
Ο Κωνσταντίνος Παρισιάδης πήρε το δίπλωμα κιθάρας με άριστα παμψηφεί (τάξη Μιχάλη Κονταξάκη) και στη συνέχεια έγινε δεκτός στο Conservatoire Strasbourg της Γαλλίας (Cycle de Specialisation – 20ός αιώνας, με επιβλέποντες καθηγητές τους Susana Prieto και Αλέξη Μουζουράκη). Συμμετείχε σε σεμινάρια των Koshkin, Domeniconi, Aussel, Gallen, Kappel, Socias, Marcione, Tamayo, Ivanovic, Κοτσιώλη και εμφανίστηκε σε αίθουσες και φεστιβάλ (Gevelsber-Γερμανία, Sinaia-Ρουμανία, Guitar mania- Πορτογαλία, Νάξος, Βέροια). Έχει γράψει μουσική για ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και έχει λάβει μέρος σε ηχογραφήσεις.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3634000
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου