πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Μια υπέροχη βόλτα μόνο για κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας!


Νέα για το Athens Skirt Ride
  • Η διαδρομή του 1ου Athens Skirt Ride είναι περίπου 6 χιλιόμετρα, χωρίς κλίσεις και περνά από τους δρόμους που θεωρούμε πως κάποιος θα χρησιμοποιούσε σε μια βόλτα στο κέντρο. Υπάρχουν σημεία που τα αγαπάμε και τα έχουμε ξεχάσει - όπως η Πλατεία Κουμουνδούρου, υπάρχουν σημεία όπου "βγαίνει" η Αθήνα, όπως οι δρόμοι γύρω από την πλ. Αγίας Ειρήνης, η Ερμού - ένας αρκετά "κοριτσίστικος" δρόμος και φυσικά η Δ. Αεροπαγίτου και ο Κεραμεικός γιατί μια βόλτα στην Ακρόπολη είναι πάντα όμορφη... Σας περιμένουμε!
  • H Dahon - η εταιρία που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα διπλωτά ποδήλατα - υποστηρίζει το Athens Skirt Ride παραχωρώντας 10 ποδήλατα για ελεύθερη χρήση από τις κυρίες που θέλουν να συμμετάσχουν στο Skirt Ride αλλά δεν έχουν ποδήλατο! Αν θέλετε να μπείτε στη λίστα για τα ποδήλατα (απαιτείται η αστυνομική σας ταυτότητα για να το χρησιμοποιήσετε για τη βόλτα) στείλτε mail με τα στοιχεία σας στο info@mbike.gr με subject: Skirt Ride. Μη χρονοτριβείτε η λίστα έχει ήδη ανοίξει!
  • To κατάστημα podilato θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του 1ου Athens Skirt Ride. Aυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ήσυχες... και ν' απολαύσετε τη βόλτα σας!
MBike
Galatsiou 59
Athens, Attiki 111 41
Greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου