πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι / με ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων..!!
Swap not Shop!


Το metamatic:taf με πολύ καλοκαιρινή διάθεση φιλοξενεί το Swap not Shop! Ένα Πάρτι ανταλλαγής ρούχων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου από τη 13.00 έως τις 17.00.
«Aγαπημένε μας swapper,Τα χειμωνιάτικα κλείστηκαν στις ντουλάπες, τα τζιτζίκια βγήκαν και οι παραλίες μάς περιμένουν! Καλωσορίζουμε, λοιπόν, το καλοκαίρι και σε προσκαλούμε σε ακόμη ένα Swap not Shop.

Θα έχει πολύχρωμες νοστιμιές και κους-κους στο πεζούλι, ηλεκτρισμένες νότες από τονDj Bad Spencer και εθελοντές - διαμάντια από τη GloVo.
Φέρνεις τη γνωστή σακούλα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δε φοράς πια καθαρά και σε καλή κατάσταση (όχι τα άπλυτα του πρώην σου παρακαλούμε) (αλλά ούτε και εσώρουχα, μαγιώ, μπουρνούζια, κάλτσες και πετσέτες) και τη γεμίζεις με ό,τι σου γυαλίζει στο μάτι! Ανταλλάζουμε χωρίς κανόνες, όρια ή χρήματα. 
Φέρε τη μαμά και το γείτονα, το σκύλο και το φανταστικό σου φίλο. 
Όσα ρούχα περισσέψουν θα δοθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ
Το Swap not Shop! είναι μια ανεξάρτητη, αντικαταναλωτική και αντικαταθλιπτική δράση.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. 
Αγάπη & Μανταλάκια,

η ομάδα SnS»

Για πληροφορίες: Swap not Shop official website 
Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: 13:00 – 17:00
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1573/Swap_not_Shop__/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου