πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Ηλεκτρονικό νόμισμα από την Amazon !!

Η Amazon ως παγκόσμια εμπορική εταιρεία πιθανόν μπορεί να θέσει στο παιχνίδι όρους που αυτή τη στιγμή μπορούν μόνο οι τράπεζες” /


Η ανακοίνωση αφορά τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού νομίσματος από την Amazon και την έναρξη της «κυκλοφορίας» του στους χρήστες του Kindle Fire, του tablet με το οποίο η εταιρεία έχει καταφέρει να στενοχωρήσει γίγαντες όπως η Apple και η Samsung. Το νόμισμα θα χρησιμοποιείται για αγορές μέσα στο περιβάλλον της Amazon, δηλαδή για αγορές εφαρμογών/apps ή για εικονικές αγορές μέσα στις εφαρμογές (μονάδες σε παιχνίδια κ.λπ.) όμως και μόνο η ιδέα ότι ένας κολοσσός όπως η Amazon, μπορεί να αυτονομηθεί –έστω και περιορισμένα- από το κανονικό τραπεζικό σύστημα είναι ασύλληπτη. Ειδικά αν δεν το κάνει περιορισμένα.

http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/BLOG_/koinonia/1260/ena_alliotiko_nomisma/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου