πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Μάταλα Φεστιβάλ 2013!!
Μάταλα Φεστιβάλ 2013


Το «Μάταλα Φεστιβάλ» επιστρέφει! Από τις 21 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 24 Ιουνίου 2013 στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα του Δήμου Φαιστού θα πραγματοποιηθεί το «Μάταλα Φεστιβάλ 2013».

Για μια ακόμη χρονιά, το Φεστιβάλ προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι στη μαγεία της μουσικής, της τέχνης και του πολιτισμού. Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες, μουσικοί και ερμηνευτές θα συμμετάσχουν στην φετινή γιορτή. Για 4 ημέρες και νύχτες οι χώροι του διεθνούς Φεστιβάλ θα πλημμυρίσουν με χρώμα και ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση.
Το «Μάταλα Φεστιβάλ 2013» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Επισκεφθείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook
Μπορείτε εδώ να κατεβάσετε διαθέσιμο υλικό από το Δήμο Φαιστού!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.matalabeachfestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου