πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ XBOX..!!!!Στις 21 Μαΐου οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Xbox...


Τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Xbox, αναμένεται να δώσει η Microsoft στις 21 Μαΐουσύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από έγκυρες πηγές.
Αρχικά η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου όμως για άγνωστους λόγους αναβλήθηκε για το Μάιο χωρίς όμως να πρόκειται για πλήρη παρουσίαση αφού αυτή έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο στα πλαίσια της έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών E3. Υπενθυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν το Φεβουάριο και η Sony, δίνοντας τις πρώτες πληροφορίες για το PlayStation 4 και το χειριστήριο του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ίδια τη συσκευή.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο Xbox θα παρουσιαστεί προς το τέλος του 2013, και θα απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Internet, φήμες που εν μέρει επιβεβαίωσε στέλεχος της εταιρείας στο Twitter δημιουργώντας αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η Microsoft να προχωρήσει σε μερική διάψευση.

 Site: theverge.com, insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου