πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Διαγωνισμός Scratch Night με έπαθλο 1.000€ για νέους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συγγραφείς!

Bob Theatre Festival 2013

  • Θέατρο:BIOS
  • Πόλη:Αθήνα
  • Περιοχή:Διεύθυνση
  • Διεύθυνση:Πειραιώς 84
  • Κατηγορία:Πρόζα
  • Ημέρες προβολής:Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Το Bob Theatre Festival και οι AbOvo καλούν όλες τις νέες θεατρικές ομάδες, καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους νέους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συγγραφείς να λάβουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό Scratch Night με έπαθλο 1.000€ και ανέβασμα της παράστασής τους στο BIOS την επόμενη σεζόν.

Σκεφτείτε μια ιδέα, φτιάξτε μια ομάδα και στείλτε την αίτησή σας μέχρι τις 12 Απριλίου 2013.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα έχουν ένα μήνα στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν ένα απόσπασμα 15 λεπτών (Scratch) από την ιδέα τους, το οποίο και θα παίξουν στο Bob Theatre Festival 2013. Το κοινό του φεστιβάλ θα ψηφίσει και θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού.

Η νικήτρια ομάδα θα εξελίξει στη συνέχεια το Scratch της σε ολοκληρωμένη παράσταση και θα ενταχθεί στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του BIOS. Στη διαδικασία αυτή θα λάβει 1.000€ για τα έξοδα παραγωγής της, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσει και ένα μίνι σεμινάριο καλλιτεχνικής διεύθυνσης και διεύθυνσης παραγωγής από το BIOS και τους AbOvo.

Αιτήσεις - Οδηγίες
www.bobfestival.gr


Bob Theatre Festival 2013
15 - 19 Μαΐου 2013 @ BIOS
Το μοναδικό φεστιβάλ νεανικού θεάτρου έρχεται, και φέτος, για 6η συνεχόμενη χρονιά! Οι καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς, πρεμιέρες, διαγωνισμοί, μετακλήσεις από το εξωτερικό, stand-up comedy, συναυλίες και πάρτυ, θα κάνουν για πέντε μέρες το BIOS το επίκεντρο της θεατρικής δραστηριότητας της Αθήνας.

πηγη go-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου