πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Δειτε την ταινία του Γίρζι Μένζελ «Μηδαμινές αποστάσεις»


29-4-2013: «Μηδαμινές αποστάσεις»


Την ταινία του Γίρζι Μένζελ (Jiří Menzel«Μηδαμινές αποστάσεις» (Postřižiny) παραγωγής 1980, προβάλει ηΚινηματογραφική Λέσχη Πεύκης τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013στις 8 το βράδυ.

Σκηνοθεσία: Jiří Menzel

Βοημία, 1920. Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τελειώσει, η Αυστροουγγαρία διαλύθηκε ενώ νέα κράτη ιδρύθηκαν, ανάμεσά τους και η Τσεχοσλοβακία.
Σε μια μικρή πόλη της Κεντρικής Βοημίας, πάνω στον Έλβα, δύο νέοι, η Μαρία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα με αντάρτικες συνήθειες και μηδαμινή αίσθηση κινδύνου και ο συγκρατημένος σύζυγός της Φράντσιν, ο οποίος είχε πρόσφατα γίνει διαχειριστής της τοπικής δημοτικής ζυθοποιίας, ζουν τη ζωή τους.
Μια ιστορία με θέμα τις περιπέτειες ενός ζευγαριού στο γύρισμα μιας εποχής. Φαντασία που ίπταται, παιγνιώδες και ακονισμένο χιούμορ.Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του καταξιωμένου Τσέχου συγγραφέα με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην Τσεχία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Μπόχουμιλ Χράμπαλ (Bohumil Hrabal) (1914-1997) και προβάλλεται στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης(Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) με την πολύτιμη αρωγή της Πρεσβείας της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα  σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης «Πε.Α.Π.».

Είσοδος ελεύθερη.


http://kinlespef.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου