πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Πρωτότυπες jazz συνθέσεις / από τον δίσκο Black Mamba..


Την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 21.00 θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε ζωντανά στο metamatic:taf το κουαρτέτο του Λεωνίδα Σαραντόπουλου.
Ο φλαουτίστας και συνθέτης Λεωνίδας Σαραντόπουλος σπούδασε στο τμήμα jazz του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εκεί γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, τον Θοδωρή Κότσυφα, τον Κωνσταντίνο Μάνο και τον Βασίλη Ποδαρά, με τους οποίους με τα χρόνια ανέπτυξε και φιλική σχέση. Στο live του metamatic:taf θα παίξουν πρωτότυπες συνθέσεις από τον δίσκο Black Mamba (2012), αλλά και μέρος της καινούριας τους δουλειάς.  
Ο δίσκος Black Mamba κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2012 σε cd, αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας http://leosarantopoulos.com/, όπου είναι διαθέσιμος για downloading. Τα κομμάτια Navarac και Africana από τον εν λόγω δίσκο συμπεριλήφθηκαν σε συλλογές του περιοδικού Jazz & Τζαζ στα τεύχη #224 και #233 αντίστοιχα.
Πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στη σελίδα τους στο διαδίκτυο:http://leosarantopoulos.com/
Συμμετέχουν: Λεωνίδας Σαραντόπουλος (Φλάουτο, άλτο φλάουτο, bansuri), Θοδωρής Κότσυφας (Κιθάρα), Κωνσταντίνος Μάνος (Μπάσο), Βασίλης Ποδαράς (Τύμπανα)
Τετάρτη 24.04.2013, 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου