πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Heart of man: stand-up comedy!


Είσοδος ελεύθερη

Για πρώτη φορά στο metamatic:taf / Ένα συναρπαστικά απρόβλεπτο εγχείρημα

Το metamatic:taf παρουσιάζει με ενθουσιασμό για πρώτη φορά τη stand-up comedy του Μιχάλη Μαθιουδάκη  Heart of man την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 21:30.
Ένα stand up για όλους αυτούς που έχουν σπαταλήσει ώρες από τη ζωή τους πίνοντας, ελπίζοντας πως μέσα από αυτό, κάτι καλό θα έρθει. Ένα stand up για αυτούς που έμειναν στον τόπο στη δευτέρα λυκείου. Ένα stand up για αυτούς που η μαμά τους δεν τους αγκάλιαζε και η αδερφή τους, τους καταπίεζε. Ένα stand up για αυτούς που έχουν πετάξει τζι άι τζο στο μάτι του φούρναρη. Ένα stand up για αυτούς που γερνάνε. Ένα stand up για τους κάτοικους της Δυτικής Κίνας που βάζουν αλάτι στο τσάι τους αντί για ζάχαρη. Ένα stand up για αυτούς που έχουν βρίσει τον ηθοποιό Γιώργο Πάντζα. Ένα stand up για τα γουρούνια που κυλιούνται στη λάσπη για να καθαριστούν. Ένα stand up για τον Γιώργο που γνώρισα το 2007 στην Αμοργό. Ένα stand up για αυτούς που σκέφτονται ότι ίσως ο θεός να είναι η λύση. Ένα stand up για αυτούς που τους αρέσει το paintball, το κυνήγι, το υποβρύχιο ψάρεμα και το ξύλο στο γήπεδο. Ένα stand up για αυτήν που βγαίνει στη γωνία, ρίχνει ένα βλέμμα όλο θράσος στο κενό, σβήνει ένα τσιγάρο, φέρεται σαν άντρας, που είναι σκληρή.
Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης σπούδασε υποκριτική στην Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλλης» και έχει συνεργαστεί με τις ομάδες Άσκηση, Pequod, blitz. Την Τρίτη 2 Απριλίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο αίθριο του metamatic:taf ένα μείγμα σεναρίου και αυτοσχεδιασμού με συναρπαστικά αβέβαια αποτελέσματα. 
Σύλληψη- Ερμηνεία: Μιχάλης Μαθιουδάκης
Τρίτη 02.04.2013, 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου