πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Πώς θα γράψετε την διαθήκη σας για ό,τι έχετε στο Google...!!

Τρεις, έξι, εννέα ή 12 μήνες αφού γίνετε... άφαντος από το Google και δεν ανταποκριθείτε στο τελευταίο της κάλεσμα να δηλώσετε... ζωντανός, η υπηρεσία θα εκτελέσει την διαθήκη σας και οι κληρονόμοι σας θα λάβουν ένα e-mail με το μήνυμά σας για να παραλάβουν τα έγγραφά σας από το Google Drive, τις φωτογραφίες σας από το Picasa και όλα τα post από το μπλογκ σας στο blogger και ό,τι άλλο επιλέξετε.

Η Google δίνει την επιλογή στον χρήστη να ορίσει και μια αυτόματη απάντηση σε όλα τα e-mail που θα έρχονται στον λογαριασμό του στο Gmail. Ο χρήστης μπορεί επίσης να επιλέξει να διαγραφεί ο λογαριασμός και μαζί του όλα τα προσωπικά του δεδομένα.


1. Μπείτε στον λογαριασμό σας, εισάγοντας τα στοιχεία σαςhttps://accounts.google.com/


http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231243924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου