πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Αfrodyssey Orchestra: Live!!!


Είσοδος ελεύθερη


Κουβαλώντας εικόνες και ήχους από την Αφρική / Αfro ρυθμοί

Το metamatic:taf την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 21:00 κινείται σε afro ρυθμούς και φιλοξενεί ζωντανά τους Αfrodyssey Orchestra.
Η πρώτη τους γνωριμία έγινε ενώ σιγόβραζαν μέσα στο ίδιο καζάνι μιας ξεχασμένης φυλής στη Μαύρη Ήπειρο. Όταν για καλή τους τύχη λόγω γευστικών αμφιβολιών αφέθηκαν ελεύθεροι, αποφάσισαν να μην αφήσουν να πάει χαμένη αυτή η «τυχαία» γνωριμία. Το καζάνι τους είχε φέρει πλέον πολύ κοντά...
Κουβαλώντας λοιπόν εικόνες και ήχους από την Αφρική δημιούργησαν την Αfrodyssey Orchestra και προσγειώνονται στο metamatic:taf για να παρουσιάσουν original συνθέσεις και πρωτότυπες διασκευές. Και το ταξίδι μέσα στο Afro Groove συνεχίζεται...
Συμμετέχουν: Παναγιώτης Ράπτης (άλτο σαξόφωνο), Κώστας Αρβανίτης (κιθάρα, σύνθεση, ενορχήστρωση), Βασίλης Παπασταμόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο), Λέανδρος Φράτνικ (τύμπανα), Narayan Protin (κρουστά, kamelen ngoni), Βασίλης Οικονομίδης (κρουστά, balafon)

Τετάρτη 10.04.2013, 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου