πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Οι ευεργετικές ιδιότητες του blogging έχουν..!!!


Η απόκτηση και η ανατροφή ενός παιδιού, στα μάτια τα δικά μου, είναι ούτως ή άλλως extreme sport. Πόσω μάλλον σε αυτή την εποχή, τη γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις. Τι μπορεί να κάνει ένας γονιός όταν μπλοκάρει; Μπορεί να... bloggάρει!
Οι ευεργετικές ιδιότητες του blogging έχουν διαπιστωθεί και υμνηθεί από μαμάδες και μπαμπάδες που βρήκαν στον υπολογιστή τους μία διέξοδο από τα καθημερινά άγχη τους και μία δίοδο επικοινωνίας που, εκτός από εκτόνωση, τους προσέφερε και λύσεις σε προβλήματα. Η επαφή ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις είναι εξαιρετικό φάρμακο πολλές φορές...
Όσοι επιδίδονται ήδη στο blogging, καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Όσοι δεν το έχουν τολμήσει ακόμη, αλλά και όσοι θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στην blogόσφαιρα, καλό είναι να κατηφορίσουν – ή να ανηφορίσουν - το Σάββατο 20 Απριλίου στο The Hub, στο Ρέντη και να παρακολουθήσουν το συνέδριο «Ψηφιακές Γειτονιές» που διοργανώνει η ομάδα «Μικροί Μεγάλοι» θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα «To να μοιράζεσαι μπορεί να γίνει διασκεδαστικό»....
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/BLOG_/koinonia/1150/pshfiakes_geitonies:_to_blogging_kanei_kalo_stous_goneis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου