πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

ΜΑΝΑ, το πρώτο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που ποντάρει τα πάντα στην ευγενική καλοσύνη των ξένων!“…θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όσους έχουν συμβάλλει οικονομικά στην καμπάνια μας ως τώρα. Είναι απίστευτο να σε υποστηρίζει κόσμος που δεν γνωρίζεις καν, μόνο και μόνο γιατί θέλει να συμμετάσχει σε ένα project που αξίζει να γίνει. Ελπίζω να καταφέρω να τους γνωρίσω όλους, έναν προς έναν, όταν τελειώσει η ταινία κι αρχίσουμε τις προβολές. 
Λαμβάνω πολλά e-mail από ανθρώπους που αναρωτιούνται πως ακριβώς το “Μάνα” θα βοηθήσει το Λύρειο Παιδικό Χωριό. Και μόνο που γνωρίζετε πλέον την ύπαρξή του, το έχει βοηθήσει ήδη! Για μένα, το “Μάνα” είναι ένας φόρος τιμής στο έργο τεσσάρων γυναικών και στην ατέλειωτη αφοσίωσή τους σε όσους έχουν ανάγκη από μια νέα οικογένεια.
Αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα – αν και ομολογουμένως μου κοστίζει – για να αφοσιωθώ ψυχή τε και σώματι στην καμπάνια. Μας μένουν λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν το τέρμα, και όπως ίσως θα ξέρετε, το Kickstarter είναι όλα ή τίποτα. Αν δεν “πιάσεις” το στόχο σου, χάνεις τα πάντα. Ως τις 4 Μαΐου, πρέπει να έχουμε επικοινωνήσει την ιστορία της φοβερής αυτής κοριτσοπαρέας, που το έσκασαν απ’ το σπίτι για να γίνουν “ανύπαντρες μητέρες”, σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται, γÎ �ατί χωρίς αυτές, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ χειρότερος…  
Για να μάθετε την ιστορία τους από την αρχή και να μας αποδείξετε ότι τις αγαπάτε όσο κι εμείς, πατήστε εδώ
Σας ευχαριστώ πολύ,
Βάλερυ Κοντάκου, σκηνοθέτης/παραγωγός

EXILEROOM.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου