πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Μια σατιρική μαύρη κωμωδία με έξτρα σουρεαλιστική διάθεση ..και ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ..!

''Τρείς και ο Κρίνος''


Εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἀμήν.
Ή μήπως δεν ήταν ακριβώς έτσι;
Μια σατιρική μαύρη κωμωδία με έξτρα σουρεαλιστική διάθεση που σχολιάζει καυστικά τόσο τα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα των ανθρώπων ως προς τα κλισέ της θρησκείας όσο και την τραγελαφική κατάσταση, οικονομική και μη, της σύγχρονης Ελλάδας.
Πρωταγωνίστριες η Ρούλα, η Έμα και η Sunny ή κοινώς η "Αγία Τριάδα" (σε μια κάπως αλλόκοτη έκδοση), οπού με αφορμή την Δευτέρα Παρουσία που πρέπει επιτέλους να διευθετήσουν, καταφέρνουν, ίσως άθελα τους, να μας υπενθυμίσουν τον ουσιαστικό πυρήνα της ύπαρξης μας, την αγάπη.
Νοιώθετε έτοιμοι;
Βγάλτε τις αμαρτίες σας απ'το μπαούλο, αντικαταστήστε τις με ότι θεωρούσατε δεδομένο μέχρι τώρα... και ελάτε να επαναπροσδιοριστούμε!

Συντελεστές:
Κείμενο - σκηνοθεσία : ομάδα ''Εμείς οι τρεις''
Μιράντα Ζησιμοπούλου, Ρεγγίνα Λεβεδιανού,
Τσαμπίκα Φεσάκη, Νικολέττα Μακρυνόρη
Ερμηνεύουν :
Τσαμπίκα Φεσάκη
Νικολέττα Μακρυνόρη
Ρεγγίνα Λεβεδιανού
Μουσική - Sound design : Γιώργος Χειμωνάς
Κοστούμια : Chrysa Art, Μαργαρίτα Αλεβίζου
Φωτισμοί : Δημήτρης Χατζίκος - Jiko


Τετ. 3,10,17,24/4,  9.30μ.μ.  &   Κυρ. 14,28 /4,  8μ.μ.Πολυχώρος "Ομάδα Λάσπη" , Μεγ. Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός, 6997176212http://www.forfree.gr/event.php?pageid=4&id=14051

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου