πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Σεμινάριο σύγχρονου χορού, κίνησης και αυτοσχεδιασμού !!


"Επεκτείνοντας τον Ρυθμό"


Το σεμινάριο σύγχρονου χορού, κίνησης και αυτοσχεδιασμού ‘‘Επεκτείνοντας τον Ρυθμό’’, το οποίο διδάσκει και συνθέτει ο χορογράφος Γρηγόρης Γαϊτανάρος, με θεματική τη δημιουργία μιας κοινής γλώσσας μέσω της οποίας επικοινωνούν ισότιμα ο χορός, η μουσική και το θέατρο, με κώδικα το ρυθμό και τις επεκτάσεις του (ροή-τονισμοί-ρυθμικές προτάσεις-παύσεις), παρουσιάζεται το Σάββατο 27 Απρίλίου 2013 στις 17:00 στο Θέατρο Σημείο, σε ανοιχτή παράσταση για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Το σεμινάριο διεξάγεται στο θέατρο Σημείο κάθε Σάββατο 16:00-18:00 από 30/3 έως 27/4 και θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση ενός δομημένου αυτοσχεδιασμού, ο οποίος θα οδηγηθεί στο υποσυνείδητο και στο χτίσιμο των σχέσεων με βάση το τρίπτυχο επίθεση-άμυνα-συνεργασία, με απρόσμενα αποτελέσματα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές, ηθοποιούς, μουσικούς, εικαστικούς και η παρουσίαση είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Θέατρο Σημείο (πρώην Απλό Θέατρο), Χαριλάου Τρικούπη 4-πίσω από την Πάντειο-Αθήνα , 210922957927/4, 5μ.μ.


Θέατρο Σημείο, Χαριλάου Τρικούπη 4 (πίσω από την Πάντειο), πρώην Απλό Θέατρο,2109229579http://www.forfree.gr/event.php?pageid=4&id=13850Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου