πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

back to Athens 2013....!!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS..
ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, κλπ

Πληροφορίες:
CAMP Contemporary Art Meeting Point
Ευπόλιδος 4 & Απελλού 2, Πλ.Κοτζιά, 105 51 Αθήνα
t: 210 3247679
info@campoint.gr
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 14:00-21:00


back to Athens 2013

back to Athens  19.4- 28.4.2013

Το back to Athens 2013 επιστρέφει στην Πλατεία Κοτζιά, στην περιοχή του Δημαρχειακού μέγαρου και στην καρδιά της Αθήνας, συγκεντρώνοντας και πάλι το αθηναϊκό καλλιτεχνικό δυναμικό σε μιά φεστιβαλική συνένωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Μια πολιτιστική πλατφόρμα η οποία αρχικά στηρίχθηκε στην ήδη υπάρχουσα τεχνογνωσία της CHEAP ART και του CAMP και εξελίχθηκε ως μια δυναμική καλλιτεχνική πρωτοβουλία στο κέντρο της πόλης αλλάζοντας ως ένα βαθμό και την κυρίαρχη αντίληψη που θέλει το κέντρο της πόλης επικίνδυνο και ζοφερό. Το back to Athens είναι μια πλατφόρμα ιδεών που παίρνουν τη μορφή εκθέσεων, παραστάσεων, μουσικών performance, προβολών αλλά κυρίως είναι μια συνάντηση καλλιτεχνών, στο κέντρο της πόλης, ένα μέρος που γεννιούνται ιδέες και καταφέρνουν να πραγματοποιηθούν.
Η ιδέα βασίστηκε στην δυνατότητα πως μια σειρά γεγονότων μπορεί να αλλάξει την εικόνα που έχουμε για το κέντρο της πόλης. Αναζητήθηκαν άδειοι χώροι αλλά και χώροι σε χρήση στην περιοχή της πλατείας Κοτζιά, γύρω από το δημαρχείο της Αθήνας. Προσκλήθηκαν καλλιτέχνες, ομάδες και επιμελητές, που αντιλαμβάνονται την πόλη ως ανοιχτό πεδίο δράσης, αλλά και ως ένα περιβάλλον σε συνεχή βίαιη μεταμόρφωση. Μετά την επιτυχία του πρώτου εγχειρήματος, φέτος στις 19 Απριλίου και για δέκα ημέρες το back to Athens επιστρέφει με μια σειρά από διαφορετικά project στους χώρους του CAMP, στο ARTWALL, στο FRESH HOTEL και στο ξενοδοχείο Πίνδαρος. Καλλιτέχνες και δημιουργοί από την Ελλάδα, την Αυστρία, την Γερμανία, την Κύπρο, την Γαλλία και άλλες χώρες συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση που περιλαμβάνει επτά εικαστικά project, ένα τριήμερο festival ταινιών μικρού μήκους αφιερωμένο στην Αθήνα, προβολές ντοκιμαντέρ και video art, θεατρικά δρώμενα, ηχητικές performance, ομιλίες και πάρτυ που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών.
Εγκαίνια
Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο CAMP! στις 20:00 όπου θα γίνει η παρουσίαση όλων των εκδηλώσεων στους καλλιτέχνες, το κοινό, τους επιμελητές και τον τύπο και ακολούθως θα ανοίξουν όλοι οι χώροι για να υποδεχθούν το κοινό στις 21:00.
Την ημέρα αυτή θα προλογίσουν η Πρέσβης της Αυστριακής Δημοκρατίας Κα. Melitta Schubert. Οι χώροι θα παραμείνουν ανοικτοί μέχρι τις 23:30 και θα ακολουθήσει party στο Air Lounge roof bar του Fresh Hotel καθώς και party με προβολές στο ισόγειο του CAMP!
Επιμέλεια – Οργάνωση
Γιώργος Γεωργακόπουλος
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Φωτεινή Καπίρη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ : http://campoint.gr/?p=4439

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου