πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Athens Fringe Live 2013


1-30 Ιουνίου 2013

Η Αθήνα μας ανήκει!

Athens Fringe Live 2013 – Γενικά Στοιχεία
Το Athens Fringe Live πιστό στο ραντεβού του για 5η συνεχή χρονιά ανοίγει τις πόρτες του την 1η Ιουνίου και μέχρι τις 30 του ίδιου μηνός γίνεται το σημείο συνάντησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας με την ακτιβιστική δράση και το κοινό της Αθήνας. 

Ως κυρίαρχη έκφραση του Athens Fringe Network, το Live αποτελεί ένα ανοιχτό βήμα για τους συμμετέχοντες να προβάλουν το έργο τους, να συνυπάρξουν με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να δικτυωθούν με φορείς, να συνομιλήσουν με την πόλη.

  • Συμμετοχικό
  • Διακαλλιτεχνικό
  • Παρεμβατικό
  • Διεθνές

Το πρόγραμμα του Live περιλαμβάνει παραστάσεις, μουσικά lives, εκθέσεις, παρουσιάσεις, installations, προβολές, παρεμβάσεις, δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαλέξεις, σεμινάρια, παιδικά  θεάματα και event στο Fringe Bus. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στους δημιουργούς να συναντηθούν με τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς φορείς στο Fringe Agency Fair, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό και να προσφέρουν τις ιδέες τους στο Fringe Round Table με θέμα «Παλιά Πόλη- Νέα Πόλη».

Για μια ακόμα χρονιά το Athens Fringe συγκεντρώνει τους δημιουργικούς πυρήνες της πόλης στο ιστορικό κέντρο για να κάνουν πράξη για 30 ολόκληρες μέρες το όραμα μια Αθήνας που ανήκει στους πολίτες της.


Σημαντικές Ημερομηνίες του Athens Fringe Live 2013
18 Μαρτίου: Έναρξη συμμετοχών
21 Μαρτίου: 1o Open Day
1 Μαΐου: Λήξη συμμετοχών
15 Μαΐου: Ανακοίνωση Προγράμματος
1 Ιουνίου: Έναρξη Live ‘13
1 Ιουνίου: Fringe Agency Fair
1-30 Ιουνίου: ATHENS FRINGE LIVE ‘13


Fringe Agency Fair
Ένα μικρό ανοιχτό και χαρούμενο πολιτιστικό πανηγύρι στο πιο ζωντανό σπίτι της Πλάκας. Φέρνουμε σε επαφή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκπροσώπους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου