πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Yorgos Krommydas quintet: Live & free!!


Ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών / με σεβασμό στην παράδοση και τον ήχο κλασικών jazz κιθαριστών

Στο metamatic:taf φιλοξενούμε ζωντανά για δεύτερη φορά το μουσικό σχήμα Yorgos Krommydas Quintet την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 21:00.
Ο κιθαρίστας Γιώργος Κρομμύδας παρουσιάζει τη δεύτερη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Aggressive Thoughts”, αφήνοντας πίσω του τον κλασικό ήχο του organ trio και το ντεμπούτο άλμπουμ «Jazzium» (LYRA 2010).         
Έχοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, αλλά με σεβασμό στην παράδοση και τον ήχο κλασικών jazz κιθαριστών (Wes Montgomery, Joe Pass, Grant Green) αναμειγνύει ηχοχρώματα και μουσικές ιδέες, που φλερτάρουν με τη σύγχρονη jazz (Jonathan Kreisberg, Kurt Rosenwinkel, Tigran Hamasyan), αλλά και το rock, το alternative έως και το heavy metal.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου