πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Windows Blue: Έρχεται το καλοκαίρι....Windows Blue: Έρχεται το καλοκαίρι, θα περιλαμβάνει τον IE11 και το Bing.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Win8China, η πρώτη preview έκδοση των Windows Blue θα φθάσει μέσα στους επόμενους μήνες με την τελική έκδοση να προορίζεται για το καλοκαίρι.
Οι πληροφορίες που φθάνουν από το στρατόπεδο της Micrοsoft κάνουν λόγο ότι στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνεται και ο Internet Explorer 11. Όσον αφορά την Windows Blue να αναφερθεί ότι αριθμεί ποικίλα tweaks που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών με τα Windows 8, RT, Server 2012 και με τα Windows Phone 8. Εκτός όμως από τις ρυθμίσεις-βελτιώσεις στο επίπεδο των Windows, η εταιρεία θα τροποποιήσει και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Skydrive, την γνωστή cloud υπηρεσία της Microsoft που και αυτή θα γνωρίσει αλλαγές.

Οι τελευταίες όμως αναφορές κάνουν λόγο ότι η λειτουργία της αναζήτησης (Charms Bar) όσον αφορά το περιβάλλον των Windows 8, RT και Server 2012 θα γνωρίσει πολλές αλλαγές. Φυσικά πρωτεύοντα ρόλο μέσα στην Windows Blue θα διαδραματίσει και η μηχανή αναζήτησης της Bing, με την τελευταία να λέγεται ότι θα κατέχει κυρίαρχη θέση.

Η διάθεση της Windows Blue αναμένεται να αποτελέσει για την Microsoft την αφετηρία για την κυκλοφορία ανά τακτικά χρονικά διαστήματα διάφορων updates, fixes και tweaks για τις τελευταίες σειρές των προϊόντων της.

 Site: techspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου