πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Ο Στέλιος Χατζηκαλέας παρουσιάζει το άλμπουμ 'Urban Stories': Live


Την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21:00 φιλοξενούμε ζωντανά στο metamatic:taf το Stelios Chatzikaleas 5et και το άλμπουμ τους “Urban Stories” .
Το “Urban Stories” είναι ένα project που αποτελείται από μια σειρά ιστοριών εμπνευσμένων από καθημερινές αστικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις που σταδιακά μετασχηματίζονται σε γραφικές ιστορίες υπό την κυρίαρχη εικόνα του φόβου στα χέρια των αρχών. Ιστορίες που μιλούν για την καταπίεση, την έκκληση προς την εξουσία, την έκπληξη, την αγάπη, τη φιλία και την σκληρότητα.
Το μεγαλύτερο μέρος της πρωτότυπης μουσικής έχει συντεθεί κατά τη διάρκεια ενός πενταετούς ταξιδιού σε πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, σε μια προσπάθεια διερεύνησης του τρόπου λειτουργίας των κοινωνικών σχέσεων μέσα σε ένα ευκατάστατο αστικό πλαίσιο και του τρόπου με τον οποίο ο ψεύτικος καταναλωτικός πλουραλισμός βρίσκεται σε αντίθεση με τις οικονομικά πληγείσες μεσογειακές κοινωνίες μετατρέποντας όλες αυτές τις σκέψεις, τα συναισθήματα , τα επιχειρήματα και τους αγώνες σε σύντομες μουσικές ιστορίες.
Συμμετέχουν: Στέλιος Χατζηκαλέας (τρομπέτα, φλικόρνο), Δημήτρης Παντελιάς (σαξόφωνα), Γρηγόρης Ντάνης (κιθάρα), Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα)
Τετάρτη 27.03.2013, 21:00
Είσοδος ελεύθερη


http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1288/o_stelios_xatzhkaleas_parousiazei_to_almpoum_Urban_Stories:_Live/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου