πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

«Sign of four»,..Αναβιώνοντας το πρώτο βράδυ λειτουργίας του metamatic:taf / djset back to back μέχρι τελικής πτώσεως

Στο metamatic:taf με ενθουσιασμό παρουσιάζουμε ένα quadruple dj set με τίτλο «Sign of four», το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 22:00.
Λίγους μήνες πριν το metamatic:taf γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά του, οι τέσσερις djs που εγκαινίασαν μουσικά το πρώτο βράδυ λειτουργίας του –αγαπημένου πια- χώρου της Νορμανού θα παίξουν ξανά μαζί σε ένα dj set back to back από τις 22:00 και μέχρι τελικής πτώσεως.
Τέσσερις resident djs του metamatic:taf, ο Teacher, o Mr. Tanouki, o Iznogood και ο PlayΜo θα εναλλάσσονται στα decks παίζοντας τις αγαπημένες τους μουσικές, αναβιώνοντας το πρώτο dj set που πραγματοποιήθηκε στο metamatic:taf,  τον Μάιο του 2009… σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Σάββατο 16.03.2013, 22:00
Είσοδος ελεύθερη

http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1229/Sign_of_four:_Quadruple_dj_set/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου