πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

"Νυχτερινές δυσαρμονίες". Ρεσιτάλ πιάνου του Riccardo Vaglini


Παρασκευή 5 Απριλίου / 20.00 
Auditorium Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, Πατησίων 47 
Νυχτερινές δυσαρμονίες 
Ρεσιτάλ πιάνου του Riccardo Vaglini 


H σύγχρονη ιταλική μουσική συνδιαλέγεται με την παράδοση του 19ου και 20ού αιώνα. Συνθέτης, ερμηνευτής, διοργανωτής, εκδότης, ο Riccardo Vaglini απέκτησε το δίπλωμα σύνθεσης υπό την καθοδήγηση του Giuseppe Giuliano στο Ωδείο του Μιλάνου και τελειοποιήθηκε με τον Giacomo Manzoni. Από το 1988 μέχρι το 1994 συμμετείχε στα Ferienkurse του Ντάρμσταντ, όπου έλαβε δύο υποτροφίες. Το 1994-95 εργάστηκε ως συνθέτης για το MM&Τ στο Μιλάνο. Από το 1994 έως το 2000 διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ArsenaleMusica στην Πίζα. Διδάσκει σύνθεση στο Ωδείο της Βενετίας. Η μουσική του έχει παιχτεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου