πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Rally MTB Sesklou..


Το Rally MTB Sesklou θα γίνει στις 26/5/2013 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σέσκλου. Μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, προχωρά στη διοργάνωση του 4ου Rally MTB Sesklou στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων «Σωσθένεια 2013.»

Ο αγώνας προγραμματίστηκε για την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στο Σέσκλο, με ώρα εκκίνησης 18:00 από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Σέσκλου. Ο αγώνας είναι ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδηλάτες. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε πέντε κατηγορίες: 18+, 30+, 40+, 50+ και γυναικών.
Η διαδρομή είναι 20 χιλιόμετρα περίπου και εξελίσσεται περιφερειακά του Σέσκλου. Διαχωρίζεται σε 16 χλμ. ημιορεινής διαδρομής, ενώ τα υπόλοιπα 4 χλμ. θα είναι σε άσφαλτο. Το φετινό Rally υποστηρίζεται από ομάδα ασφαλείας 40 εθελοντών, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ θα υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.
Η τελετή απονομής θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Σέσκλου μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ η παρουσία του κόσμου διαμορφώνει μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου