πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Η ατμόσφαιρα του Mozarteum στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος ΝάκαςΟ Χρήστος Κανέττης και οι:
Therese von Bemberg  βιολί
Fernanda Villalvazo-Navarro βιολί
Tobias Höll βιόλα
Leo Morello βιολοντσέλο
μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του Mozarteum στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας και συμπράττουν σε ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος πρόγραμμα.
 
Θα ερμηνεύσουν:
J. Haydn: Sinfonia/Ouvertüre für Streicher in G-Dur
E. v. Dohnanyi: Serenade op. 10 for String trio - Romanze, Scherzo, Finale
Ν. Σκαλκώτα: 2 Duos for Violin & Cello
E. Grieg: String quartet in G-major -Intermezzo & Scherzo
G. F. Händel / Halvorsen:  Passacaglia for Violine & Viola
Paul Engel: two Mutations for String trio
J. Haydn: String quartet op. 76/2 in d-minor 'The fifths'
 
Είναι τιμή για το Ωδείο Φίλιππος Νάκας να μετακαλεί τον Χρήστο Κανέττη, καθηγητή βιολιού και μουσικής δωματίου του Πανεπιστημίου Mozarteum του Salzburg και ταυτόχρονα να φιλοξενεί τους διακεκριμένους μαθητές του από το Mozarteum, οι οποίοι θα εμφανιστούν μαζί του στη συναυλία αυτή αλλά και θα συμπράξουν με Έλληνες σπουδαστές κατά τη διάρκεια του 10ήμερου σεμιναρίου βιολιού και μουσικής δωματίου.
 
Ο Χρήστος Κανέττης έλκει την καταγωγή του από τη Θεσσαλονίκη, αλλά ζει εδώ και πολλά χρόνια εκτός Ελλάδος, έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις απ' άκρη σ' άκρη στην Ευρώπη και από την Άπω Ανατολή μέχρι την Αμερική, συμπράξεις με ονομαστές ορχήστρες στις ΗΠΑ, τον Καναδά και φυσικά την Ευρώπη, συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Michael Webster, Norman Fisher, André Watts, Alfons Kontarsky, Emil Rovner, Rolf Plagge, Piano Duo D’Accord & Enrico Bronzi καθώς και με σύνολα μουσικής δωματίου όπως το Lyric Piano Trio και το Cygnus Quartet, ηχογραφήσεις και πάνω απ' όλα, σημαντικότατο διδακτικό έργο, καθώς από τις τάξεις του έχουν αναδειχθεί διαπρεπείς μουσικοί.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3634000
 Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013
 
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 20:00 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ| από 28 ΜΑΡΤΙΟΥ έως 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 


http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakasconservatory/default.asp?static=33&id=2165

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου