πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

H Marvel διαθέτει δωρεάν προς κατέβασμα περισσότερα από 700 τεύχη


Σε μια πολύ καλή προσφορά προχωρά η Marvel μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου, διαθέτοντας δωρεάν για κατέβασμα περισσότερα από 700 ψηφιοποιημένα πρώτα τεύχη κόμικ της σειράς, μέσω των εφαρμογών Marvel Comics app και Marvel Comics Digital Comics Shop.
Στα τεύχη αυτά μπορείτε να δείτε το ξεκίνημα γνωστών υπερηρώων όπως του Spider-Man αλλά και των AvengersΧ-Men κ.α. Η Marvel δε κρύβει ότι σκοπός της προσφοράς είναι να αποκτήσει νέους αναγνώστες αλλά και υπάρχοντες αναγνώστες που σκέφτονται για αρκετό καιρό τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή μέσα από διάφορες συσκευές όπως tablets και smartphones.

Μάλιστα η εταιρεία περιμένει ότι η πλειοψηφία όσων ασχοληθούν με την προσφορά, δε θα μείνουν στο κατέβασμα μόνο μερικών τευχών αλλά της πλειοψηφίας που περιλαμβάνει η προσφορά.

Οι εφαρμογές μέσω των οποίων μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα τεύχη, κυκλοφορούν για την πλατφόρμα του iOS (iPhone/iPad) και του Android ενώ ήδη η αυξημένη ζήτηση έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών της Marvel.

 Download: Marvel Mobile
 Πηγή: Ανακοίνωση MarveL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου