πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ EXILE..!!Πέμπτη 14/03 στις 21:00 @ Exile Room

των Ilisa Barbash & Lucien Castaing-Taylor (2009), 101’
Το καλοκαίρι του 2003, μια ομάδα βοσκών αναλαμβάνουν για τελευταία φορά να οδηγήσουν τα κοπάδια τους στα βουνά της Μοντάνα, την πιο δυσπρόσιτη περιοχή των βορειοδυτικών ΗΠΑ. Αυτοί οι τελευταίοι, σύγχρονοι καουμπόηδες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι 300 χιλιομέτρων, διασχίζοντας ατέλειωτες, καταπράσινες κοιλάδες, χιονισμένες εκτάσεις και απόκρημνες πλαγιές. Μόνο που οι ίδιοι ελάχιστα μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα – σε κάθε τους βήμα ελλοχεύουν πεινασμένοι λύκοι και αρκούδες! Υπέροχα κινηματογραφημένο σε τοπία που κόβουν την ανάσα, το Sweetgrass αποτελεί ένα αυθεντικό, εναλλακτικό γουέστερν, μια κινηματογραφική ελεγεία για την πραγματική Αμερικανική Δύση που χάνεται, έναν κόσμο όπου η φύση και ο πολιτισμός, ο άνθρωπος και τα ζώα βρίσκονται σε μια αέναη εναλλαγή απόλυτης αρμονίας και βίαιης σύγκρουσης

Είσοδος Ελεύθερη / Χωρίς Υπότιτλους

Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, απέναντι από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι
 (τηλ 210 3223395)         www.exileroom.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου