πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Παγκόσμια ημέρα κουκλοθέατρου ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ!!


ΠΗΓΗ :http://www.technopolis-athens.com
Ημερομηνία :23/03/2013 - 24/03/2013
Έναρξη :11:00
Χώρος - Αίθουσα :Αεριοφυλάκιο 1 (Αμφιθέατρο Ρ/Σ Αθήνα 98,4) (Δ2), Κτίριο Δ2 (Δ2) Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4), Κτίριο Δ4 (Δ4)
Είδος εκδήλωσης :Για παιδιά
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
Διήμερο Εκδηλώσεων του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου UNIMA – Ελλάς

Για 2 ημέρες η Τεχνόπολη θα γεμίσει με κούκλες!!!

Πρόκειται για τη Μεγάλη Γιορτή, που οι κουκλοπαίκτες προσφέρουν από καρδιάς στις κούκλες και τους φίλους τους. Πάνω από 1000 λεπτά κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους!!!
Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει: παραστάσεις μεγάλης διάρκειας σε δύο θεατρικές σκηνές, υπαίθριες παραστάσεις δρόμου, εργαστήρια για παιδιά (κατασκευή και εμψύχωση κούκλας) καθώς και υπαίθρια παιχνίδια, εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης μεγάλης κούκλας για ενήλικες, εικαστικές παρεμβάσεις και δρώμενα, εκθέσεις, προβολές και μουσικές συναυλίες.

Και συγκεκριμένα:
Θα παρουσιαστούν οι Παραστάσεις Μεγάλης Διάρκειας. Σημειώστε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά για την είσοδο στις παραστάσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Το Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα φιλοξενήσει τα Παιδικά Εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης αλλά και τη Γραμματεία του διημέρου. Σημειώστε σε όλα τα παιδικά εργαστήρια θα υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στη νοηματική γλώσσα.    Το Κτίριο «Παλιοί Φούρνοι» θα φιλοξενήσει την Έκθεση Θεατρικής Μάσκας.
Η Κεντρική Αυλή θα γεμίσει με: Υπαίθριες Παραστάσεις Δρόμου, Κουκλοθεατρικά Παιχνίδια (κατασκευές οι οποίες δημιουργήθηκαν από θιάσους-μέλη της UNIMA Ελλάς), Δρώμενα, Μουσικές Συναυλίες, καθώς επίσης και την Παρουσίαση του Εργαστηρίου Κατασκευής και Εμψύχωσης Μεγάλης Κούκλας για Ενήλικες.

Στη Γραμματεία του διημέρου, μπορείτε να προμηθευτείτε αναλυτικό πρόγραμμα

Επικοινωνία - πληροφορίες:
www.unimahellas.org
τηλ. 2118009240, 6974713655, 6977150305 
Ελεύθερη Είσοδος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου