πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ...ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ..!


Ημερομηνία :20/03/2013
Έναρξη :09:00
Λήξη :21:00
Χώρος - Αίθουσα :Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4), Κτίριο Δ4 (Δ4)
Είδος εκδήλωσης :Για παιδιά

Ελεύθερη Είσοδος

«ΤΟ ΤΟΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»
Επαναχρησιμοποιώ και δημιουργώ!

 
Ο καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης, «Ευπαλίνος», η ΜΚΟ «babyfeat» και  η «Τεχνόπολις»  του Δήμου Αθηναίων, επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα της Ευτυχίας, όπως αυτή ανακηρύχθηκε από τον ΟΗΕ, τον Ιούνιο του 2012 και για πρώτη φορά γιορτάζεται φέτος, για να συνδιοργανώνουν μία εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης παλιών ρούχων και υφασμάτων, με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού «έργου τέχνης»!

Ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο, το πιο πολύχρωμο «Τόπι της Ευτυχίας». Ένα εικαστικό γεγονός με πρώτη ύλη τη φαντασία και τη χαρά της δημιουργικότητας, που θα υποστηρίξει τις έννοιες της προσφοράς, της ανταλλαγής και της καλλιτεχνικής έκφρασης, βασισμένο στην ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων και υφασμάτων.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του παραπάνω εικαστικού δρώμενου, κάθε επισκέπτης, μικρός και μεγάλος, θα έχει τη δυνατότητα κατασκευάσει κοσμήματα με παλιά υφάσματα, να ζωγραφίσει πάνω σε ύφασμα και να διασκεδάσει συμμετέχοντας σε μουσικοκινητικά παιχνίδια από τους εμψυχωτές του Ευπαλίνου.

Φέρτε μαζί σας αγαπημένα παλιά ρούχα και υφάσματα και δείτε τα να μεταμορφώνονται σε ένα  ξεχωριστό έργο τέχνης!

Η δράση μας όμως δε σταματά εδώ! Μείνετε συντονισμένοι! Έπεται συνέχεια…

Περισσότερες πληροφορίες:
Ευπαλίνος τηλ: 210 8982572-3,(καθημερινά 13.00-21.00) nea@efpalinos.gr, info@efpalinos.gr

MKO babyfeat  τηλ. 210 4835252, 6941403812, email
contact@babyfeat.gr,  www.babyfeat.gr

Συνδιοργάνωση Ευπαλίνος - MKO babyfeat- «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου