πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

«Το κόμικ και η κρίση» στο Ινστιτιτούτο Θερβάντες της Αθήνας!!


Κατά τη διάρκεια του διμήνου Μαρτίου-Απριλίου 2013 το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας μια έκθεση κόμικς με τίτλο «Το κόμικ και η κρίση» , με τη συμμετοχή τριών καλλιτεχνών από την Ελλάδα, δύο από την Ισπανία και ενός από την Αργεντινή. Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης θα γίνουν και δύο στρογγυλά τραπέζια: Η αναλογική τέχνη στην ψηφιακή εποχή και Το κόμικ και οι κρίσεις. 
Στον τομέα των σκηνικών τεχνών, διοργανώνεται μια σειρά θεατρικών αναλογίων Σύγχρονου Ισπανικού Θεάτρου, κάθε Τρίτη μεταξύ 12 Μαρτίου και 16 Απριλίου. Θα παρουσιαστούν τα έργα Να μην το πάρουν είδηση!(πριν γίνουν οι εκλογές!) του Ιγνάθιο ντελ Μοράλ, Fuga του Τζόρντι ΓκαλθεράνΑπόψε δεν είμαι για κανέναν του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, Οέ, οέ, οέ, οέ!του Μάξι Ροντρίγκεθ, Η γη της επαγγελίας του Γκιλιέμ Κλούα και Μονογαμία του Μάρκο Αντόνιο ντε λα Πάρρα.
Σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα, θα γίνει ένα κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής, με τον δεξιοτέχνη του βιολιού Ρουμπέν Μεντόθα, στο πλαίσιο του Κύκλου «Ισπανία!», και μία διάλεξη σχετική με την αρχιτεκτονική στο Μουσείο Μπενάκη, με τη συμμετοχή των αρχιτεκτόνων Φουνσάντα Νιέτο και Ενρίκε Σοβεχάνο, στο πλαίσιο του κύκλου Πόλη Ευρώπη. Ισπανοί Αρχιτέκτονες στην Αθήνα. 
Τον Απρίλιο, τέλος, το Ινστιτούτο Θερβάντες θα φιλοξενήσει το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Outview». 


Ινστιτούτο Θερβάντες
της Αθήνας
Μητροπόλεως, 23      10557 Αθήνα           Τηλ:  30 210 3634117
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου