πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Μια βόλτα στον Νέο Κόσμο ..

Μια βόλτα στον Νέο Κόσμο είναι η πρώτη βόλτα που συνδιοργανώνουν η MONUMENTA, o Γιώργος Αμυράς και οι ομάδες ΑΣΤΥ, ΠΕΖΗ, Μαμάδες στο Δρόμο, την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Μια βόλτα... στον Νέο Κόσμο
Μια βόλτα… είναι η νέα δράση που οργανώνουν από κοινού πέντε ομάδες, οι ΠΕΖΗ και οι ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ -πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα των πεζών, η MOΝUMENTA -Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την προστασία της φυσικής και της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς Ελλάδας και Κύπρου, η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών Επιμένουμε Αθήνα του Γιώργου Αμυρά και η Ομάδα Άστυ, που πραγματοποιεί περιπάτους ανιχνεύοντας τα μονοπάτια της αθηναϊκής ιστορίας. Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις και τα ενδιαφέροντά τους με στόχο περιπάτους στην Αθήνα, και όχι μόνο, στις συνοικίες της, σε ανθρώπινες ιστορίες, στα μνημεία, σε όσα κρύβουν οι πόλεις…
1η Βόλτα!
Την τελευταία Κυριακή του Μάρτη (31/03), πάμε βόλτα στο Νέο Κόσμο για να περιηγηθούμε σε 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου