πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Ενας πυκνοκατοικημένος ζωολογικος κήπος....


--------------------------- ΠΕΜΠΤΗ 28/3 στις 21:00 @ Exile Room  ---------------------------
  BESTIAIRE  
του Denis Côté, (2012), 72’  
Ένα ατελιέ σπουδαστών Καλών Τεχνών. Ένα εργαστήριο ταρίχευσης. Οι αθέατοι χώροι ενός πυκνοκατοικημένου ζωολογικού κήπου. Μάστορας του υπαινιγμού και των αινιγματικών εικόνων, ο Denis Côté μας ξεναγεί σε αυτούς τους φαινομενικά ασύνδετους χώρους για να μας (ξανα)συστήσει με τον πιο απρόσμενο τρόπο μερικούς εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου. Αιχμαλωτίζοντας ανήσυχα αιλουροειδή και έκπληκτα κερασφόρα μέσα από μια σειρά αριστοτεχνικών tableaux vivants, ο σκηνοθέτης επαναπροσδιορίζει τις προαιώνιες σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Αλλόκοτο, αγχωτικό και υπνωτιστικό, το εκκεντρικό πείραμα του Καναδού δημιουργού είναι ένα φιλμ που θα μπορούσε να κρέμεται από τους τοίχους μιας γκαλερί και, ταυτόχρονα, ένα μοναδικό κινηματογραφικό δοκίμιο πάνω στην έννοια του βλέμματος, που προσκαλεί τον θεατή σε ένα παράδοξο παιχνίδι εναλλαγής ρόλων. Ποιος είναι ο άνθρωπος και ποιο το κτήνος; Και, τελικά, ποιος παρατηρεί ποιον;
Είσοδος Ελεύθερη / Χωρίς Υπότιτλους
--------------------------------------------   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   -------------------------------------------
Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, απέναντι από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι           (τηλ 210 3223395www.exileroom.gr  
----------------------------------------   ΦΩΤΟ & TRAILER  -------------------------------------- 
 Για φωτογραφίες από το Bestiaire πατήστε εδώ και για trailer εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου