πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Andy Warhol Museum ,,και αλλα 4 μουσεια για εσας.!


Μπορεί να είναι το νεώτερο (ηλικιακά) social network αλλά αποτελεί ήδη τον νο1 προορισμό για όσους δεν επιθυμούν τις πολλές κουβέντες και προτιμούν τη «ματιά» του φωτογραφικού φακού. Την ίδια λιτή προσέγγιση θα κάνουμε κι εμείς προτείνοντας χωρίς πολλές κουβέντες 5 εξαιρετικές προτάσεις από Pinterest Boards Μουσείων από όλο τον κόσμο. Αν σας αρέσει θα βρούμε κι άλλα :-)
Andy Warhol Museum (Pittsburg, Pennsylvania) – και ναι αυτό που φαντάζεστε )
Diefenbunker Museum (Καναδάς – έμφαση σε εκπαίδευση και Do it Yourself λογική) 
Indianapolis Museum of Art (ΗΠΑ – Περισσότερα από 50,000 προτάσεις και boards αφιερωμένα σε ενότητες όπως "Decorative Arts" και "European Painting and Sculpture) 
Metropolitan Museum of Art (New York, New York) – εν αντιθέσει με άλλες προτάσεις το MeT έχει φτιάξει πιο ιδιαίτερα boards όπως τα "Lady in Red," hands for "Connections l Hands," και "The Dog: Emblem, Performer, Friend.") 
Smithsonian Museum (Washington, D.C. – Συλλογές από 19 συνολικά μουσεία και boards για εκθέσεις ή και ιδιαίτερες χρονικές περιόδους όπως "Women's History Month" and "X-Ray Vision» "Color Me Happy," και άλλα ωραία. 
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/BLOG_/texnes-politismos/991/Pinterest_kai_mouseia__5_eksairetikes_protaseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου