πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

1_O ΠΑΙΔΙΚΟ BAZAAR ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου εναλλακτικού bazaar & δημιουργικής απασχόλησης, "Τα πιτσιρίκια" ξεκινούν περιοδεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Η αρχή γίνεται το Σαββατοκύριακο 30&31 Μαρτίου στη Νέα Φιλοθέη, στο πλαίσιο των εγκαινίων του Κέντρου Λέξη. Από τις 11.00 έως τις 20.00, μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν πληθώρα εναλλακτικών ειδών όπως ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, μωρουδιακά, είδη βάφτισης & παιδικού πάρτυ, σχολικά, κ.ά. που προτείνουν πάνω από 15 δημιουργοί και έμποροι εναλλακτικών ειδών για παιδιά.

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων για πιτσιρίκια, όπως το πρωτότυπο μπισκοτοπαιχνίδι της La Mimada Del Barrio, το θεατρικό παιχνίδι από το Kids On Stage και ψυχοπαιδαγωγικές δραστηριότητες από την ομάδα της "Λέξη". Δε θα λείψουν και τα εργαστήρια για γονείς από την ψυχολόγο Σωτηρία Μακαρώνη, καλύπτοντας βασικά θέματα γύρω από την ανάπτυξη των παιδιών.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων:
Σάββατο 30.3
Δραστηριότητες για παιδιά
• 12.30 - 13.30: Face painting από την Ασπασία Γιαννίκου
Αίθουσα Χελώνα
• 12.30 -– 13.15: Μπισκοτοπαιχνίδι από τη La Mimada Del Barrio
Aίθουσα Σκαντζόχοιρος
• 13.30 -– 14.15: Μπισκοτοπαιχνίδι από τη La Mimada Del Barrio
Aίθουσα Σκαντζόχοιρος
• 17.00 -– 18.30: Θεατρικό Παιχνίδι από το Kids On Stage
Aίθουσα Σκαντζόχοιρος

Workshops για γονείς (αριθμός συμμετεχόντων 13) | Αίθουσα Χαμαιλέων
• 12.30 - 13.30: Πώς να κρατήσω το παιδί μου σε γνωστική φόρμα χωρίς βιβλία! από την ψυχολόγο και την ειδική παιδαγωγό της «λέξης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου