πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

thenewboston, μια ιστοσελίδα με δωρεαν εκπαιδευτικά video-tutorials !!!!


Ο Bucky Roberts είναι ένας νέος  ο οποίος αγανακτισμένος από την ανεπαρκή γνώση του πανεπιστημίου που φοιτούσε , τα παράτησε και αποφάσισε να ξεκινήσει  να διαβάζει μόνος βιβλία για την μεγάλη του αγάπη, την Επιστήμη των Υπολογιστών. Με τον καιρό διαπίστωσε πως η δωρεάν και εύκολα προσβάσιμη γνώση είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Έτσι απογοητευμένος, οραματίστηκε την δημιουργία ενός φορέα που θα μπορούν όλοι να μορφώνονται δωρεάν και με ευχάριστο τρόπο.Δημιούργησε λοιπόν το thenewboston, ιστοσελίδα που περιέχει εκπαιδευτικά video-tutorials κύριως σχετικά με τους υπολογιστές, όμως και για άλλες κατηγορίες που σιγα-σιγα τις επεκτείνει.
Περισσότερες πληροφορίες για την προσπάθεια του 25 χρόνου καθώς και  tutorials θα βρείτε εδω. Μην χάσετε την ευκαιρία είναι πραγματικά ένας θησαυρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου