πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Secrets of Mental Maths : πώς να προσθέτουμε και να πολλαπλασιάζουμε αριθμούς με το μυαλό, πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι με κομπιουτεράκι,.!!!


Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, 20:00
Είσοδος ελεύθερη
The HUB Events, Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα, 118 54 Αθήνα


Secrets of Mental Maths by Dr Arthur Benjamin / στο The Hub Events

Το Hub Science σε συνεργασία με το British Council παρουσιάζει το Dr Arthur Benjamin στις 12 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο Hub events
Τα τελευταία 30 χρόνια, ο Dr Arthur Benjamin συνδυάζει επί σκηνής τα δύο του μεγάλα πάθη, τα μαθηματικά και τη μαγεία, και χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει τις «μαθημαγικές» παραστάσεις του.
Ο Δρ. Arthur Benjamin – καθηγητής μαθηματικών στο Harvey Mudd College της Καλιφόρνια και επαγγελματίας μάγος – αυτή την περίοδο διδάσκει μαθηματικά ως επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Στη διασκεδαστική του παρουσίαση, ο Δρ. Benjamin θα μας δείξει πώς να προσθέτουμε και να πολλαπλασιάζουμε αριθμούς με το μυαλό, πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι με κομπιουτεράκι, πώς να βρίσκουμε τι μέρα πέφτει οποιαδήποτε ημερομηνία και άλλα εκπληκτικά νοητικά κατορθώματα.
Έχει γράψει τα βιβλία «Secrets of Mental Math», «The Joy of Mathematics» και «Discrete Mathematics», και έχει επιμεληθεί εκπαιδευτικά DVD με θέμα..
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1073/Secrets_of_Mental_Maths_by_Dr_Arthur_Benjamin/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου