πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Ομαδική έκθεση Φωτογραφίας / στο Red Dot..!!
Το Red Dot πιστό στα ραντεβού του με τη τέχνη, σας παρουσιάζει 10 νέους φωτογράφους σε μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας, επιμέλειας Γιάννη Βουλγαράκη, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013. 
Η έκθεση φιλοξενείται στο γνωστό πλέον σημείο συνάντησης του Κεραμεικού, στο mini πολυχώρο Red Dot, έχει τον τίτλο ‘ΣΧΕΣΕΙΣ /RELATIONS’ και θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου με ένα πάρτι γεμάτο τέχνη, μουσική και διασκέδαση.
Η έκθεση μέσα από τη ματιά του επιμελητή Γιάννη ΒουλγαράκηΖούμε σε μία εποχή κρίσεων, οικονομικών και άλλων. Σε αυτές τις άλλες νομίζω ότι μπορεί κάποιος να εντάξει και το θέμα των «σχέσεων / relations» με μία ευρεία έννοια. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι καθημερινά οι «σχέσεις» που υπάρχουν αλλά και αυτές που δημιουργούνται αλλάζουν ραγδαία, διαρρηγνύονται, επαναπροσδιορίζονται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου