πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Το Outlook.com αντικαθιστά το Hotmail μέχρι το καλοκαίρι..


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ ΕΔΩ


Έχει ήδη φτάσει τα 60 εκατομμύρια χρήστες

Η Microsoft τερματίζει την δοκιμαστική λειτουργία του Outlook.com, που πλέον είναι έτοιμο να διαδεχθεί το Hotmail. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η λειτουργία του Hotmail θα σταματήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επίσης ανακοινώθηκε η χρήση της νέα υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 60 εκατομμύρια χρήστες, ένα νούμερο που φέρνει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον, με τη Microsoft να στοχεύει στην σταδιακή μεταφορά όλων των χρηστών της στο Outlook.com.

Να αναφέρουμε εδώ, πως από σήμερα, που τελείωσε η δοκιμαστική έκδοση (beta), η λειτουργία του Outlook.com αναμένεται να είναι απολύτως σταθερή και χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Γεγονός είναι πως και κατά τη διάρκεια της beta έκδοσης δεν είχαν παρατηρηθεί σημαντικά προβλήματα.

Όταν τερματιστεί η λειτουργία του Hotmail, οι χρήστες θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο σύστημα “παίρνοντας” μαζί τους όλα τα εισερχόμενα τους, τους κωδικούς και όλους τους φακέλους.

Μάλιστα, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα διαφημιστικό βίντεο για τη προώθηση της νέας υπηρεσίας, που εστιάζει στην ταχύτητα που μπορεί κανείς πλέον να μοιραστεί τα αρχεία του (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο κτλ) μέσω του Outlook.com.

ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου